16. huhtikuuta 2009

Marjametsä

Kiitos parannustoivotusten, mörkö häipyi vuorokaudessa. Keskiviikon nukuin lievässä kuumeessa kotona (hitsi, pitäisikö asentaa webbikamera, jotta voisi tutkailla, onko herroilla ihan normiarkenakin noin kiireistä?) ja tänään jo töissä. Nuha kesti ti-ke yön. Epäilen suuresti, edellisten vuosien kokemusten perusteella, että tämä oli allergiakauden epämiellyttävä alkurysäys. 

Viime maanantaina yksi kuituvarastoni leteistä muuntautui varsin nopeasti todella kauniiksi säikeeksi. Tässä kuvassa vielä rukin rullalla ja keinovalossa värit ovat lähinnä oikeat. Marjametsä.


Ja yksisäikeisistä tuli vielä kaksisäikeistä. 100g tasan. Mokoma huutaa ihan mahdottomasti sukiksi, vaikka hieman epäilen sen kestokykyä. Ei tullut niin tiukkasäikeistä kuin oli tarkoitus. Mutta ehkä... Ehkä jo huomenna ja lauantaina.


Huomisaamuna kamalan aikaisin herrat pakataan varusteineen lootaan, viedään Hilman luokse hoitoon, minä jatkan omine varusteineni Tampereelle koulutukseen. Tarkoitus olisi myös eksyä siihen uusimpaan lankakauppaan (mikä sen nimi nyt olikaan ja missä se nyt olikaan) jos ehdin ennen sulkemisaikaa. Toinen vakaa aikomus on ehtiä Akateemiseen ja mahdollisesti Stockkalle ja vielä mahdollisesti syömään hyvin (jos enää siinä vaiheessa olen hereillä). Sitten hotellin petiin (ei, niillä ei ole tarjota kissoja kainaloon) ja lauantaina vielä tiukkaa opiskelua.


Jos joku bongaa kaupungilla, tule sanomaan moi! Tai jos oikein tulis mieliteko tavata, niin tod. näk. pystyn perjantaipäivän aikana tutkimaan spostini villasukkis @ gmail. com ... Tähän en oikein viitsi puh.nroa julkiseen jakoon laittaa ;)

Sarjassamme sanojen sotkeminen on lempiharrastukseni.
Piti sanomani: ja sitten uimaan ja saunaan - tuli sanottua: ja sitten suimaan.
Piti sanomani: Karita Mattila - tuli sanottua: Marita K.... (tässä vaiheessa räjähdimme, minä ja luokka, nauruun...)