17. huhtikuuta 2009

Sepostus

Terveisiä täältä Tampesteristä! Kuvia ette saa mutta kuvitelkaa (ja its.as. kamera ja johtokin ovat mukana, mutta en viitsi ladata niitä kuvia tähän hotellin koneelle).

Riiviöt jäivät Hilman perheen hellään hoivaan. Ja riiviöt selvästikin ovat riiviösukua eivätkä normaaleja kissoja. Normaali kissahan ryntää kuljetuslaatikon nähdessään (tai oikeastaan havaitessaan emännässään (tai isännässään) ajatuksen häivänkin kuljetuslaatikosta) karkuun sohvan tai sängyn alla tai johonkin muualle mahdollisimman hankalaan paikkaan tuhatta ja sataa.... Ei meillä. Kun siirsin kopan saunan lauteiden alta säilöstä keskelle eteisen lattiaa, Indy porhalsi heti nenä pystyssä sisälle ja Piki sekunnin sisällä siellä seurana. Koppa seisoi koko aamun eteisessä ja vähän väliä piti käydä laatikossa loikoilemassa.

Hilman luona Indy totutusti oli heti kotonaan. Piki meni ensin soffan alle jonne pojat mahtuvat mutta Hilma ei - saman painoisia mutta Hilma on mallia töpö (=lyhyt ja paksu) ja pojjaat mallia luihulaihapoika (=piiiiiitkä ruumis ja kyljet kuopalla) --> pojat taipuvat paremmin, mutta Piki kyllä uskalsi hämmästyttävän nopeasti tulla tutkailemaan J-pojan pehmoelukkakokoelmaa ja lattialla aurinkoisesti hymyilevää pikku L-neitiä.

Kurssi ok, paljon asiaa blogeista - onnistuin mainostamaan lahjakkaasti käsityöblogimaailmaa! Ja neuloin - yksi sukanvarsi ja kantapää saatu aikaiseksi.

Ostokset. 800 g lankaa.... Se Lankaidea (Kiitos Niina!) on tosi ihana paikka! Noroja.... mutta en ostanut niitä, vaan puserollisen verran (huom! päätökseni pitää!) sinistä lankaa. Joo-o, sinistä, ei vihreää, ei punaista eikä edes oranssia. Kirjoja satasella.... Eikä yhtään mitenkään käsitöihin liittyvää kirjaa. Piti ostaa se Stephenie Meyerin sarja (in English) kun oppilaat ovat sitä niin kauheasti kehuneet.

Nyt just aion mennä saunomaan ja uimaan, sitten neulomaan ja lukemaan jotta huomenna jaksaa taas olla aktiivinen. Taidan kyllä olla näissä koulutuksissa (ja kokouksissa) sellainen ärsyttävän aktiivinen koko ajan äänessä ihminen. Johan aikoinaan vuonna -77 minun ihan ensimmäisessä koulutodistuksessani luki:"suullinen esitystaito kehittynyt". Suomeksi sanottuna siis kamala lörpöttelijä :) Paitsi nyt kun katu- ja siitepöly ovat tehneet kurkunpäästäni riivinraudan...