14. huhtikuuta 2009

Mörkö

Tässä blogissa ei ole vielä ikinä ollut muotiosiota. Nyt on.

Kuvassa terveen kalpeakasvoinen mutta sievän räkänenäinen mallimme esittelee tämän kevään tyylikkäimpiä flunssa-asusteita. Asusteiden tulee olla lämpimiä (melkein-kuume aiheuttaa vilun väristyksiä) mutta myös nopeasti riisuttavia (kun tulee hiki). Ehdottomasti paras materiaali on tietysti luonnollinen 100% villa. 

Varpaita lämmittävät kahdet villasukat. Alimpana tyylikkäät Trekking Hand Art ribbineulesukat, päällimmäisenä ei niin kovin tyylikkäät maastoväriset nallesukat (ajalta ennen blogia). Stylesti kuluneet legginsit ja lammasyöpaita eivät ole villaa, vaan kuuluvat mallimme vakioyöasusteisiin. Vastavalmistunut Placed Cable Aran on päässyt heti tositoimiin, vaikkei takatalvea ole (vielä) näkynyt. Muuten täydellinen sairastusvaate, mutta takakpl voisi olla hitusen pitempi ja kissojen kynnet tarttuvat helposti kiinni. Särkeviä ranteita pehmustavat suloisesti yksinkertaisen tyylikkäät ranteenlämmittimet osittain angoraa. Kaulaa (ja tarvittaessa päätäkin) eristää vedolta ja viileähköltä huoneilmalta pirtsakka mohairhuivi. Kokonaisuuden kruunaavat suihkun kihartamat hiukset kätevällä pikkunutturalla. Meikittömät kasvot ovat raikkaat ja nuorekkaat!

Suomeksi:
Neuloja on onnellisessa asemassa. Villaa löytyy vaikka koko Pioneerirykmentille, kissat eivät valita huushollin kaaosmaisesta tilasta tai emännän pehmentyneistä aivoista niin kauan kuin ruokaa tippuu ja laatikot puhdistuvat. Ainoa valituksen aihe: kuume ei nouse kunnolla (36,9) joten huomenna on kai pakko raahautua töihin.