20. toukokuuta 2009

Kummaa

Silkkiuikku bongattu tänäänkin - onkohan niillä pesä meidän rannassa? Ainakin siellä on itikoita, mustikan kukkia ja kimalaisia.

Kummallinen tilanne. Minulla on valmis neule. Kummallista on se, etten ole heti rynnännyt kuvaamaan sitä ja säikyttelemään naapureita. Kun en kertakaikkiaan tiedä tykkäänkö siitä vai en. Tuleeko pidettyä vai ei. Höh. Pitänee nukkua yön yli ja yrittää uudestaan. Ja kyllä siinä vielä on muutaman langapää pääteltävänä - hidasta hommaa.

Viikko sitten oli miljoona ideaa siitä, mitä ehdottomasti haluan tehdä seuraavaksi. Nyt ne kaikki ovat kaikonneet johonkin... Taidanpa lueskella blogia ja yrittää eläytyä viikon takaisiin tunnelmiin. Jospas ne ideatkin ponnahtaisivat pintaan jostain aivojen uumenista. Joku kassi ainakin oli...


Miä kuvaan vuohenjuuren joka kevät ;) Mutta kun se on jotenkin niin täynnä elämää, voimaa, iloa, kevättä.


Havaintoja uudesta yrittäjäpostistamme. Palvelu on innokasta ja palvelualtista, mutta postin kulku on hidastunut. Ennen paketit tulivat jo aamuisin ja sitä myöten tekstiviesti ja voi hakea heti. Nyt tulee tekstiviesti noin klo 16, vaikka viestin kellonaika voikin olla esim. 13.30.... Ja paketit saa vasta tuolloin klo 16 jälkeen. Tätä ei ole missään julkisesti valaistu, mutta kun ihmettelin ääneen tuota tekstiviestin kellonaikaa, kerrottiin näin.