15. toukokuuta 2009

Minä

Taija K  ja Asarum haastoivat:

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. KOKO: Keskimittainen = 167, tosin kuulemma vaikutan lyhyemmältä. Pyöreä. No, sellainen suklaan ja makean rakastaja.

2. NÄKÖ: Huono, mutta kaikeksi onneksi tykkään silmälaseista :) Ulkonäkö ihan tavallinen suomalainen. Silmät kyllä hieman epätavallisemman kellanvihreät.

3. VAATTEET/LISUKKEET: Oman tyyliset eli paljon omatekoisia neuleita ja paljon väriä. Samat korut aina ja ikuisesti. 

4. LUONNE: Puhun ennen kuin ajattelen, puhun liian paljon ja liian nopeasti ja liian kärsimättömästi. Paljon mielikuvitusta. Toisaalta tyypillinen kauris, ylitunnollinen raataja.

Nuntille ja Makepeacelle: Hämähäkit ovat ihan ok, jos eivät samaan sänkyyn tunge. En voi tappaa niitä, vaan kannan lehden päällä nätisti ulos (elleivät kissat ole ehtineet syödä). Ei voi tappaa, koska siitä tulee huono onni.

Anniinalle kiitos blogipalkinnosta!

Eilinen Tampereella. Koko päivä koneen ääressä. Kotiin tullessa päässä humisi ja silmät seisoivat. Tänään sama uudestaan, tosin silmät seisovat jo valmiiksi. Riiviöillä oli nähtävästi ollut tylsä päivä, joten joku tai jotkut olivat vetäneet eteisen isosta kaapista kaiken (no, vain melkein kaiken) alas. Siis ei meinannut väliovi aueta sisään tullessa, kun lattialla oli röykkiä lakanoita, verhoja ja pöytäliinoja. Tänään toivottavasti käyttäytyvät ihmisiksi kissoiksi, sillä aion olla hitusen pitempään pois ja käydä vähän shoppaamassa (ravelryvaihtoon jotain ehkä...). Yksi sukka koulutuksessa valmistui, tänään aion saada toista pitkälle. Tahdon ne jalkaan!