16. toukokuuta 2009

Tarttis

Ihanaa. Aurinko - lämmin, piha-allas tyhjennetty ja putsattu (kolme elävää sammakkoa (yksi niistä melkein kämmeneni kokoinen) ja neljä hiiren/myyrän/rotan/tms raatoa - yöks), yksi katkaistu pionin varsi (kuka!!!), linttaan maattuja narsisseja (Indy), kissa marja-aroniassa solmussa (Piki), nokkoslettuja (minä).

Jottain tarttis keksiä. Kuten näette, valmistuu pikkuhiljaa, eikä tule makkarankuori, eikä lanka lopu kesken. Siis ei hihoja, toppi, elämäni ensimmäinen neulottu sellainen (lyhythihaisia olen kyllä tehnyt). Mutta nuo kainalokavennukset olivatkin vähän reilun puoleiset. Tulee liian kapeat olkaimet, haluaisin jotain pientä pitsin hörsellystä tuohon olkapään päälle. 

Vaihtoehto A. Sovellan helman pitsiä. Tosin, siinä on sitten ongelmana silmukkamäärien täsmääminen. Toisaalta haluaisin vähän semmoista hörhelymäisyyttä, eli laskoksia. Testataan.

Vaihtoehto B. Virkkaan hihan tapaiset olkapääliehukkeet. Mutta se ei välttämättä näytä nätiltä, koska on eri kuin helma. 

Vaihtoehto C. Puran kainalokavennuksiin asti ja teen uudestaan. Ei iske. Ei tosiaankaan iske. Mieluummin teen A:n ja puran sen pariin kolmeen (tai vaikka viiteen) kertaan. Kummallisia ovat neulojan mielen polut.

Eiliset Tampere-ostokset vähän karkasivat kädestä... Oli -20% Stockkalla kanta-asiakkaille --> yhdet kengät, kaksi puseroa, kissoille leluja (jotka piti yöksi takavarikoida tyynyn alle, kun olivat niiiiiin ihania), oli kivoja lahjaideoita Taitoshopissa --> kaksi syntymäpäivälahjaa, oli vielä kaikkea ihanaa Lankaideassa --> lankaa itselle ja Ravelry-ystävälle.