31. toukokuuta 2009

Pesue - Family

Haikeaa. Eilen tuli itkettyä, syötyä liian montaa kakkua (makeaa, voileipäkakkuja ei näkynyt), piirasia ja piiraita ja piirakoita, ja vaikka mitä. Halattua ja käteltyä. Näki paljon entisiä oppilaita, kiva kuulla heidän elämästään.

Viime yönä heräsin kolmesti. Ensin puolen yön tienoilla - Hilma-rouva (kylässä taas pe-su) leikki leluhiirellä minun sängyssäni. Pojat istuivat minun toisella puolellani ja tuijottivat silmät lautasen kokoisina. Toisen kerran vähän ennen kahta - Piki oksensi olkkarissa. Kolmannen kerran vähän vaille neljä - kissatappelun ääniä, mutta Hilma ja Indy vain leikkivät. Jotta saisin jatkaa unia, mikrotin saman tien seitiä Hilmalle. Toimi, Rouva tuli nukkumaan ja pojat perässä. Oli vaan aika lämmin tunnelma, kolme kissaa ja untuvatäkki. Villasukat oli pakko potkia pois.

Eilen illalla meidän rannassa Indy kävi kastelemassa tassut mahakarvoja myöten ja häntä kellui pinnalla. Luuli saavansa pientä ja herkullista (?) telkkä-paistia, mutta telkkäemo oli kyllä nopeampi viemään pesueensa turvaan. Lintukuvaaminen on kivaa! Klikkaa kuva isommaksi.


Goldeneye-family in our lake yesteday evening. Indy (the black and white cat) thought, he'd get some really good (?) supper and tried to go swimming... He's on a leash so no luck this time. 

School year ended yesterday, and so we teachers went around the town visiting the new graduates and their families. Too much cake and pies and everything.