27. toukokuuta 2009

Töitä

Kiitos. Kiitos teille ja välitetään kiitoksia eteenpäin sukkien suunnittelijalle (nero!) ja langanvärjääjälle (Ilu!). Tahtoo lisää tuosta kirjasta, mutta tuli tässä välillä aloitettua muuta... Voisikohan - miksei voisi - sukan kuvioita siirrellä sijoittamalla kavennuksia ja lisäyksiä useampaankin eri kohtaan... Ja kyllä, ihan käyttöön nämä namisukat päätyvät (jotenkin kummallisesti niistä tuli taas kerran tasan tarkkaan omaan jalkaan sopivat), eihän niitä muuten voi lähempää ja useammin ihailla! Ja jos/kun kuluvat, saanpahan tehdä uudet ;)

Tänään käsitöitä on tehty, mutta eri muodossa:


Näiden lisäksi vielä yksi satsi ja se on sitten siinä. Huolimatta upeasta keväästä (vaikka tänään tuntui tuossa illalla hetkittäin ihan syysmyrskyltä), on tämä kevään loppupyrähdys töissä saanut minut ihan poikki. Tänään otin tunnin päiväunet ennen tuon pinon kimppuun käymistä. Ja leivoin kesän ekan raparperipiirakan, namia!

Mister Riiviöt... Heräsin viime yönä klo 2.53. Outoa kolinaa, rapistelua. Menin katsomaan. Piki istui liesituulettimen päällä, viereinen kaapin ovi oli auki. Indy riepotteli lattialla leluhiiripussia epätoivoisena... Kyllä ne tietää missä namit ja lelut on!