8. kesäkuuta 2009

Argh - Argh!

Edit: Voihan ökkömönkiäinen! Nostin äsken pehvani tästä tuolista ja mitää....? Tuolilla on suklaata, sulanutta, levinnyttä, just siinä tuolissa jonka päällystin (ja kolme muuta) vasta viime kesänä! Housut saa aina pesuun, mutta...

On päiviä, jolloin ei missään nimessä pitäisi nousta sängyn uumenista tai jos nousee, ei ainakaan pitäisi mennä oman huushollin ulkopuolelle. Ei, mitään ei sattunut. Onnistuin vain suuttumaan kaikesta - ainakin melkein. Pomo ei ollut paikalla vastaamassa kysymyksiini, eli en voinut tehdä mitään lukkareille ja silti huomasin värkänneeni niitä kuusi tuntia. Ja ne tökkivät, ne lukkarit, tökkivät ja pahasti. Tosin myöhemmin lukuvuonna tökkivät vielä pahemmin jos yhdellä opella on 38 viikkotuntia, kuten olin laskevinani. Toivottavasti laskin väärin.

Kahden vuoden kauhistus oli tänään. Gyne. Pieni, kuiva mies, jonka lapsen luokanvalvoja olin joskus kauan sitten. Viimeksi se oli ihmeen hyvällä tuulella, naureskeli ja jutteli, tänään ei hymyn poikasta, käski laihduttamaan, eikä kuunnellut minua. Olisin kysynyt siitä oudosta vatsa/lihaskivusta. Sitä paitsi neuvolat olivat taas vaihtaneet paikkaa. Mitään ei remontoida niin paljon kuin Keuruun terveyskeskusta.

Paikallisessa lehdessä oli suuria uutisia. Tänne meinataan rakentaa oikein tekosaari, aallonmurtaja, golfkenttä, ohjelmapalvelutalo (?!), luola sisäaktiviteeteille (?!) ja vaikka mitä. Kunhan nyt ensin saisivat tuon terppakeskuksen ja koulukeskuksen kuntoon. Ja voisihan näitä paikallisia asfalttiteitä myös vähän kunnostaa.... Saan aina varoitella kylään tulijoita, ettei auto hajoa meidän kadulla.

To cut a long story short - I'm angry. Because today at work, I couldn't do what I had planned. The things I did, didn't work out too great. I had to have my female check up. The doctor didn't listen to me at all. The local news paper wrote about these "great, big, brilliant" plans some unnamed authorities have for our municipality. In my opinion they're just a waste of money.


Milläs sitten parannetaan neulojan paha mieli? Neulomisella, kehräämisellä, kissien turkkien haistelulla, langan sievän silittelyllä, oivan piirakan maistelulla ;)

To make myself feel better, I knit, spin, smell my kitties' fur, cuddle some lovely yarn, and make a pie ;)