14. kesäkuuta 2009

Mekin - We too

Jkylään ajaessa eilen, pari sadepisaraa uhkaavasti tuulilasissa. Mutta sen jälkeen niitä ei sitten näkynytkään. Hieman viileää (tai kylmä, kunkin neulojan makuasia ;), kosteaa ja lopulta jopa lämmintä ja aurinkoista. Kirkkopuisto, ensin ei lainkaan muita ihmisiä, mutta kyllähän niitä polttariseurueita, eläkeläispariskuntia ja lapsia sitten löytyi. Varsinkin eläkeläiset (mummot ja yks mies) olivat kovin kiinnostuneita meistä.

KIP-day. Coldish weather, but it got clearer and warmer by a minute. At first no other people in the park at all, but then a couple of hen night -groups, grandpas and grannies. Especially the latter ones were really interested in us.


Riittävästi välineitä mukana. Tosin kenelläkään ei ollut varapuikkoja antaa yhdelle neulojalle, joka ilmestyi paikalle puolivahingossa ja ilman neuletta. No, juttuseura kelpaa aina! Ja juttuahan meillä riittää. Haaveita, innostusta, mielipiteitä, suunnitelmia, naurun rätkätystä. Mukavaa :)
Aamulla menin Mustin ja Mirrin kautta. Kasasin vinon pinon leluja (mm. minitennispalloja, joita pari hajotettiin kumiatomeiksi jo aikoja sitten, mutta uusia ei ole aikoihin näkynyt missään kaupassa). Myyjätyttö ihmetteli ihan ääneen:"Onks sulla pentuja vai jotkut juhlat?" Tuota... On kaksi riiviötä ja kyllähän herrat its.as. täyttivät kuun alussa kaksi vuotta. Unohdin.