15. kesäkuuta 2009

Pehmeyksiä

On neulottu. Talo on ihan hiljainen (naapurit töissä ja reissussa), pihalta kuuluu läskivanhavaris ja muita tirpposia, järven takaa autojen ääniä. Minä neulon. Ja suunnittelen mitä kaikkea aion tänä kesänä tehdä. Unohdan aikomukset saman tien. Muttei se haittaa - on aikaa. Pohdin kantapään anatomiaa. Luulen saaneeni aivan mielettömän älynväläyksen, mutta se pitää ensin testata - joskus. Tartteisin ensin mallineuleenkin.


Postilaatikossa tänään. Kiitos! Meinasin kyllä huomenna (luvattu +8 ja vettä) mennä humputtelemaan Jkylään ja eksyä Titityyn kantispäivään... Sieltä voi ostaa lisää - vaikka näitä kolmea, ovat niiiiiiiin ihania! Humputellessa voisi myös näin kerran vuodessa eksyä syömään johonkin "ulos". Suklaakakkua jälkiruuaksi? Pitäisi myös löytää sopiva kangas (kestävä, pestävä) soffaprojektiin. Montakohan metriä sitä kangasta tarvitaan?


Mielettömän syvän punaista silkkiä (jota juuri lauantaina kipatessa ihastelin Jaanalla, tosin keltaisena) - tahtoo huiviksi, heti, nyt! Omenanvihreä... lisää sukkia... ja alpakkaa (Piki yritti välittömästi ryöstää tämän), joka toisaalta haluaisi testata tuolla alussa mainittua älynväläystä mutta toisaalta haluaisi myös takiksi (siksi haluan tätä paaaaljon lisää!).