26. kesäkuuta 2009

Menninkäisiä

EDIT: Sain vahvistuksen epäilykselleni, eli hemmottelijani oli Asarum!

Niin, me ollaan menninkäisiä kumpikin! Ravelry-vaihdon parini oli tulkinnut minua kyllä aivan uskomattoman taitavasti. Mukana ollut kirje (oikea kirje!) paljasti sen loistavasti. Postin tätiä nauratti ihan mahdottomasti, kun kurkin tiskin yli lähettäjää ja yritin hillitä itseni ja säästää paketin avaamisen kotiin. Ihan vaan pikkasen kulmaa avasin ja kurkkasin...


Parini harrastaa My Little Ponien tuunaamista - kauniisti! Toisella puolella ponia on tosi taitavasti maalattu saniaisen oksa, mutten saanut siitä heilahtamatonta kuvaa. Menninkäisponi ihan selvästi. Ja parilleni: rakastan metsää, suomalaista synkkää mennikäismetsää. Uskon haltioihin, keijuihin ja menninkäisiin. Yhä vielä näin mukamas aikuisenakin tykkään sepitellä satuja metsässä kulkiessani. Niin ja kiitos namista - kyllä tuo on maailman parasta. Yritän piilottaa sen yläkaappiin - näin uuden polkupyörän myötä (se on ihana, siitä toiste) yritän vähän rajoittaa suklaan mässyttämistä.


Paketin metsäteemaa kuuluivat myös nämä söpöliinit! Aivan uskomattoman ihania silmukkamerkkejä! Miten nuo ketut oikein on tehty?


Ja pehmeyksiä, ihanuuksia! Pirkkalankaa ja kirjopirkkaa, täydellisen poltettua oranssia - syysmetsä! Kirjopirkka on minulle ihan uusi tuttavuus, samoin kuin oikean reunan Araucania Solid ja Jitterbug. Tai olen noita kahta viimeistä hipelöinyt mm. TitiTyyllä, mutten ole koskaan neulonut niistä mitään. Sammaleita ihan selvästi - pitäisi päästä kuvaamaan ne syvän seinäsammaleen päällä (ja yksi vyyhti, jonka sain ihan muualta!) Ja vielä neljä kerää rakastamaani Rowania. Nuo Rowanit ja Pirkat sopivat niin täydellisesti värien puolesta yhteen, että heti alkoi tehdä mieli kirjoneuletakkia. Pitänee yrittää katsoa onko Rowania oranssina... Mukana myös maailman parasta peruslankaa, Maijaa valkoisena. Yritän pitää Maija-varastoni aika kattavana, koska sen langan värikartta ei muutu, eli siihen voi luottaa. Kiitos!!!


Jotta kissoille ei tulisi kovin kateellinen olo, niille oli paketissa hiiri. Ja Indy ryösti sen ennen kuin ehdin tekemään normaalit varotoimenpiteet. Eli kaikille leluhiirille (erityisesti lemppareille, eli juuri näille ehtaturkkisille ja sitten niille höyhenhäntäisille) tehdään kirurginen operaatio keittiöveitsellä ennen käyttöönottoa: silmät, nenä ja korvat pois. Muuten Indy syö ne...

Kiitos, lämmin kiitos ihanasta paketista. Mieli siirtyi paketin myötä heti syyskuun aurinkoisiin metsäpäiviin, vaahteran väriloistoon ja puolukoihin. Kiitos.