16. kesäkuuta 2009

Aarre

Piti postata jo pari-kolme tuntia sitten, mutta puhelin soi ja unohduin juoruamaan...

Hain tänään lisää eilistä alpakkaa. Villatakki ja hanskat. Ehdottomasti. Kävin myös verenluovutuksessa ja shoppailemassa. Vähän mutta kuitenkin paljon. Eli paljon kangasta, joka todennäköisesti marinoituu pari vuotta ennen projektin loppuun saattamista. Tai ainakin se olisi tyypillistä. Sitten iski pihiys ja ostin vain pienen maton puoleen hintaan, vaikka isompikin olisi ollut tarjolla. Ja nyt harmittaa. Se sopii niin loistavasti keittiöön ja eteiseen. Kuvassa taustalla.


Kirja on löytö, todellinen aarre, divarista. Vain 5 euroa! Onhan siitä kansi revennyt ja pari sivua irti, mutta kaikin puolin siisti ja nätti. Ja tätä minulla ei vielä ollutkaan!

Suomalaisten Ravelry-vaihdon paketin laitoin eilen postiin. Sen jälkeen olen hyppinyt koneella vähän väliä tarkistamassa missä paketti on menossa (Mitä sitä tehtiinkään ennen pakettikoodeja? Toivottiin hartaasti sormet ristissä?) ja parini ehti sen hakemaan ennen kuutta. Paketti muuten teki taas mielenkiintoisen extra 120 km lenkin: Keuruu-Jkylä-Sjoki-Vaasa. Miksei se voinut mennä suoraan Keuruulta Seinäjoelle?

Itse unohdin autuaasti ottaa yhtään kuvaa paketista ja jopa siitä toisesta itse tehdystä. Se paremmin onnistunut itse tehty oli jo aiemmin esitelty Lilac Shawl (raaskin siis toteuttaa alkuperäisen suunnitelmani ja antaa sen lahjaksi), ja se kuvaamatta jäänyt oli Anemone Beret, josta saanen pariltani kuvan. Parini oli Olebrumm, jolla on onneksi kauniita kuvia paketista. Kasaaminen oli mahdottoman hauskaa, paketoiminen tosi hankalaa karvaisten avustajien takia ja koko vaihdon seuraaminen suorastaan hykerryttävän nautinnollista Ravelryssä käydyn keskustelun ansiosta. Kiitokset uhrille ;)