22. kesäkuuta 2009

Rakas

Tämän päivän saldo:
-Käsissä aurinkoihottumaa, kutittaa. Eihän sitä enää pitäisi tulla?
-Jätskiähky.
-Imuroitu.
-Uusi matto. Se pieni keltainen sai ison keltaisen kaverikseen kun kamu kävi eilen Palokan kodin ykkösessä. Kiitokset, matto on ihana, täydellisen aurinkoinen marraskuun pimeään keittiöön. Myös Indy rakastaa ja kynsii hartaasti.
-Neulottu puolikas sukanvarsi, joka yllättäen näyttääkin ihan nätille, vaikka kerä oli hieman levoton. Neulottiin siis Taijan kanssa terassilla, eikä kukaan, siis ei yksikään ohikulkija, kanssa-asiakas eikä mummo/pappa kiinnittänyt meihin mitään huomiota. Hassua.
-Neulottu myös kolme mallitilkkua. Ei onnistu, ei sitten millään. Luovutan toistaiseksi ja neulon seuraavaksi ihan jotain muuta - mallitilkun yhdestä takista ;)
-Harrastettu heräteostoksia. Tai siis, onhan tätä tullut pohdittua jo useampi vuosi, mutta nyt sain aikaiseksi (-20% toimi hyvänä kannustimena). Ihan pakko oli, koska kun kävelin liikkeeseen sisälle, siellä oli todella komea ja palvelualtis nuori herrasmies myymässä. Ex-oppilas, oli jo silloin tosi mainio tyyppi. Niinpä seurauksena mulla onkin sitten uusi rakas. Toivottavasti tämä sitten tuo hieman "counter effect"iä tähän älyttömän jätski-suklaaähkyyn.