18. kesäkuuta 2009

Sekoa

Kesän merkkejä:
-tori! Ja siellä oli peräti turisteja (jostain kaukoidästä), joiden kamerat tekivät töitä urakalla ;)
-ruuhka. Juhannuskonferenssi aiheuttaa Keuruun ainoan ruuhkan koko vuonna.
-nurmikonleikkuuta - muistin!
-kitkentää. Etupuolen (pohjoinen) "kukkapenkki" on vähän ylikasvanut. Vain Kotkansiipiä ja kuunliljoja, mutta mukaan tunkee kaikkea mahdollista, joita nyt sitten pitäisi karsia. Kauniin sammalen anna kyllä olla. Tarkoitus olis just tän jälkeen mennä tekemään. Kestäisköhän herrat narussa mun seurana?
-Pyöräily. Huomenna on peffa kipeä.
-Ensimmäinen ötökkä nielaistu vahingossa pyöräillessä.
-Jätski. Jäätelöauto lopettaa Turkinpippurijätskin! Maansuru...
-Allergia. Periaatteessa leppä ja koivu, eli nyt pitäisi jo pärjätä ilman lääkkeitä, mutta kummasti on vieläkin oireita. Ei pahoja kuitenkaan.
-Sukat. Villasukat oli jalassa jopa nurmea leikatessa. Ja kohta on uusi pari valmis.
-Kuvaaminen. Koukuttavaa. Olen vuoden aikana ottanut 3600 kuvaa...


Viime kesänä sain tätä lapiollisen Vuorenmaasta (isän lapsuuden maatila - ja minunkin lapsuuteni lomat kuluivat aika tarkkaan siellä) ja nyt kukkii kauniisti. Arovuokoksi luulisin.


"Miten mää tänne jouduin?" Kyllä se alaskin osaa tulla, mutta ei ole niin hullu kiipeilijä kuin veljensä.

Edit samantien - unohtui. Lehtimyyjä kauppasi Trendiä 5 kk hintaan 3,80 käsittelykuluja (ei käynyt selväksi, että per lehti vai per tilaus) ja kaupan päälle huippunykyaikainen matkahiustensuoristaja! Vau, repesin ja meinasin tikahtua nauruun luurissa ja kehotin laittamaan noiden suoristajakrääsien valmistusrahat ennemmin vaikka Punaiselle Ristille. Toisessa päässä kuului vain vaivautunutta köhinää ja ettei ne mitään krääsää ole, vaan ihan tarpeellisia. Olen outo, mutta jos ilmaiseksi jaetaan, ei voi olla mitään muuta kuin krääsää.