11. kesäkuuta 2009

Vihdoin

Suomalaisten Ravelry-vaihdon itsetehty osuus valmistui äsken. Kyllä sitä on tehtykin kuin Iisakin kirkkoa. Ensin tein suunnitelman A mukaan, mutta.... B ei onnistunut alkuunkaan, C oli nyt tämä valmistunut. Oli mulla Dkin, mutta ei huvita enää tämä sarja. Eli C lähtee postiin ensi viikolla ja ehkä Akin pääsee mukaan. 79 grammaa muuten ;)


Periaatteessahan loma alkoi jo melkein kaksi viikkoa sitten. Mutta ne lukkarit. Nyt on 1. ja 2. jakso valmiina - ellei löydy mitään hysteerisiä mokia. Tänään jo yksi ope soitti jostain päin Suomea ja ihmetteli kuin hällä on E-luokka? Papereiden armotonta selausta, rehtorin papereiden tarkistelua ja moka! Rehtorin tosin, ei minun. Open nimimerkki oli muuttunut toiseksi kirjaimia paperista toiseen siirrellessä. Onneksi ei aiheuttanut kamalaa hässäkkää, vaan selvisin pienillä muutoksilla. Ja minä aloitan oikean loman just nyt! Paitsi käyn ehkä kastelemassa kukkia koululla.

Eilen ja tänään olen myös siivonnut työpöytääni. Nyt on suurin piirtein kaikki irtopaperi mapitettu ja kasattu julmettu pino, joka pitää siirtää syksyn alussa luokkaan. Vielä olis mun "arkisto" = 3-4 kopiopaperilaatikkoa pöydän alla...


Ulkoilimme. Pelästytimme heinäsorsan kauas järven selälle ja pelkäsimme itse ihan hirmuisesti vesipumppua. Pumppu on pienessä puukopissa meidän polun vieressä, mutta se ei varmaan koskaan aikaisemmin ole ollut päällä meidän ohi kulkiessamme. Joku on myös katkonut pikkukuusista polulle ulottuvia oksia (hyvä - raapivat kävelijää) ja tyhmästi tiputtanut leikatut oksat polulle. Herrat katit pelkäävät näitä oksia! Niitä pitää tuijottaa ja niiden yli pitää ehdottomasti loikata komeasti :)

Miksi muuten suomeksi kirjoitetaan ylös jotain? Ja englanniksi write down?