22. heinäkuuta 2009

Nokea - Soot

Jos postilaatikossa on lappu, että nuohooja tulee huomenna klo 8-13, niin kuinka todennäköisesti se tulee klo 8? Meinaan vaan, että tuohon aikaan näin kesäisin, minä hiippailen jo parhaimmat päivät nähneessä yöpaidassa ja villasukissa, luen Hesaria ja blogeja hitaasti ja nauttien ja kittaan teetä. Pitäiskö varuilta laittaa kello soimaan varttia vaille ja vetää vaatteet niskaan? Ja kissat... Suunnitelma. Hilma työhuoneeseen oven taakse - ei tietääkseni osaa avata ovia. Piki ja Indy joko makkariin tai kylppäriin, riippuen siitä säntääkö Piki ovikellon kuullessaan sängyn alle vai saunaan. Indy osaa kyllä avata ovet, mutta en usko sen tulevan vieraita ääniä kuullessaan.

Nuohoamiseen ja nokeen sopivaa lankaa. Joskus viime vuonna Alysse Créationsilta tilattua alpakkaa. 75 grammaa, kaksisäikeistä, ohutta. Ja mustaa väitti kamera mitä hyvänsä.If the chimney sweeper has left a note in your letterbox informing that he'll come the next day at 8-13, how probably he'll come at 8 o'clock? I mean, normally, on holiday, I'm still at that time in my not-so-new nightie, reading the newspaper and blogs and having tea. Should I set the alarm to wake me a quarter earlier so that I'll be at least dressed?

To go with chimney sweeping and soot. Alpaca, bought last year from Alysse Créations. 75 grams, two ply, thin. Don't care what the camera claims, it's black.