10. heinäkuuta 2009

Tylsää

No English today - I'm too much in a hurry. I'll add later... My Secret Pal 14 questionnaire is somewhere down... I'm so anxiously waiting for the pal info!

Eilen ei ollut kameraa sopivasti käsillä, tänään oli. Sama kasvi, eri ruukku (eilinen hajosi). "Mami, meillä on tyyyyyylsääääää!"


Kiitos aivan mielettömästi niin monesta kommentista! Patalappu sai jo kaverinkin, mutta se on tismalleen samanlainen, jopa saman painoinen (21 g) joten ei kuvaa.

Villikissa: Mulla on its.as. kolme kameraa (neljä jos puhelin lasketaan). Vanha ihan perusdigipokkari, jota en enää käytä (kuka tartteis?); Canon S5IS joka, joka on useimmiten mukana kissojen kanssa mettässä ja jolla otetaan kuvat neuleista jotka ovat minun päälläni (kääntyvä näyttö), helppokäyttöinen mutta mielestäni ihan hyvä peruskamera; ja vielä uusin rakas eli Canon 500D ja siihen pari eri putkea. Viimeisellä kuvaaminen on nautinto, mutta vaatii vakaata kättä ja rauhaa kateilta. Vaatii myös vielä opettelua. Uusin lisäni siihen on Lankakomeron vinkistä Amerikasta tilattu makrolinssi - sillä on nuo ihanat kukkalähikuvat otettu.


Oranssi: Viimeiset sanat - en kastunut! Mutta mielessä kävi, siksi nuo sanat. Itteänikin nauratti siellä järvessä seistessä, onneksi ei ollut ohikulkijoita.

Kaikille (erityinen kiitos Pirjolle, joka muisti mistä löytyy): neulatyynyn näin siis täällä ja engl. käännös on täällä. Tosin se on helppo tehdä ilman ohjettakin. Aion kyllä olla ahkera ja kiertää vielä vastailemassa ihan blogeihinkin, mutta just nyt on vähän kiirus.

Kysymys ompelijoille! Mistä löytäisi luonnonvaaleaa, sileää ja ohutta intian puuvillaa? Kangaskaupat tuntuvat myyvän joko rypistettyä tai ei oota. Lempihameesta hajosi vuori... Sauman vierestä, koko pituudelta ja näyttää siltä, että hajoaa siitä sauman toiseltakin puolelta. Hätävarasuunnitelmana on ottaa yhdestä vanhasta mekosta (Tuomi-nimisen tehtaan tekemä, kotimainen siis! 10 v. vanha) vuori ja käyttää tähän. Mutta kun sitä mekkoa ehkä voisi vielä pitää pari kertaa.... Sitten se kyllä hajoaa päälle.