12. syyskuuta 2009

Sshhh!

Riemunkiljuntaolo on rauhoittunut tasaiseksi onnelliseksi hyrinäksi :) Kissatkin kehräävät onnellisina - ne eivät vielä tiedä, mutta joutuvat pääsevät maanantaiaamuna hoitoon yhdeksi yöksi Hilman tykö. Ennustus: Hilma pakenee pihalle ja puolustaa äristen makkaria omana valtakuntanaan. Indy nautiskelee, tutkimusmatkailee, testaa majapaikan lasten lelut. Ja vaikka kirjahyllystä on tukittu kaikki ihmismielen keksimät kulkureitit, Piki löytää tiensä kirjahyllyyn piiloon ja tulee yöllä esiin riehumaan ja syömään. Olivat muuten tänään minun poissaollessani kaivaneet lelupussin keittiön kaapista esille. Pitää taas kehitellä parempi piilopaikka.


Neulebloggaaja jatkaa parin viikon takaisen ensimmäisen kerran onnistuneiden kokemusten innoittamana neulemallin uraansa. Tällä kertaa esiteltävänä ihan itse tehdyt hansikkaat. Mäki-Matin perhepuistosta ei sitten näköjään löydy sopivaa kukkapenkkiä rekvisiitaksi.
Malli: Oma, lähdeteoksina käytetty japanilaista 250 Knitting Patterns -kirjaa (jonka tekijästä en tosiaankaan pysty ottamaan tolkkua) ja Knitting on the Edge -kirjaa (Nicky Epstein).
Lanka: Shibui Sock, noin 54 grammaa. Ensimmäinen painoi 27 g, toista en ole punninnut kun hanskat olivat kesken aamulla Jkylään lähtiessä, neuloin ne siellä valmiiksi ja ne jäivät sinne seikkailemaan.
Puikot: 2,5 mm


Oisko tää taiteellista? Ihana puu! Ja kuvasta rajattu pois ensimmäisen kuvan lapio, joka oli tallessa jalkojen välissä... Uteliaat lapset tulivat heti katsomaan mitä kummaa täällä tapahtuu?!?


No niin! Tästä saanee selvää milllaisesta parista on kyse. Näiden kohtalo on vielä hys-hys!