20. lokakuuta 2009

Äh

Kiitos, sukat pääsivät heti eilen käyttöön ja tykkään ihan mahdottomasti. Vaikka neuloessa tuntui puuvillaiselta, niin jalassa tuntuu tosi miellyttävältä villalta. Tahtoo lisää näitä!

Alpakkatakki nro 1 menee ainakin osittain purkuun. Joku ei ole lukenut ohjetta kunnolla, vaan mennä posottanut neulomaan... Voipi olla, että jää vähäksi aikaa jäähylle.

Alpakkatakki nro 2 odottaa kunnes ykkönen on tehty tai sitten vaihtoehtoisesti kunnes löytyy vahingossa jostain lehdestä/kirjasta/netistä sopiva sovellettava valmis malli. Langat on kyllä visusti laitettu erikseen ettei kukaan käytä niitä vahingossa johonkin muuhun projektiin.

Takki nro 3 (ei alpakkaa) alkaa kohta mallitilkulla. Kiitos lukkarien tekijälle tiistaista tässä jaksossa - tunnit alkavat vasta 12.15, tosin sisävalvonta on klo 11.40. Oishan siellä kyllä muuta tekemistä (ne kirjalaatikot kirjastossa...) mutta nyt ei jaksa.


Puhelin lähtee tänään huoltoon ihan asiakaspalautuksena (ei kuluja, jee!) - miksei tämmöistä voitu kertoa silloin edellisen huollon (kaksi viikkoa sitten...) yhteydessä? Enkä kyllä tajunnut itse kysyä, noloa.

Huomenna on koulukuvaus - iik. En ole koskaan tykännyt olla kuvattavana ja koulukuvaus on vielä jostain syystä erityisen tönkkötankerotilanne. Tartteisin passikuvan... Olisin paljon mieluummin itse kameran takana.