18. lokakuuta 2009

Lisää

Ei, aineita ei ole vieläkään korjattu - tajusin, että ko. ryhmän eka tunti loman jälkeen on vasta tiistaina, eli vielä on aikaa...

Piha on siivottu talvikuntoon. Kissojen kanssa on kytätty hiiren rapinaa saunan seinässä. Tai siis minä kuulen sen välillä, kissat huomattavasti useammin --> päät pyörivät ja kissat kulkevat rapinan mukana. Huikea kuulo!

Lisää sukkia! Kolmas pari sukkasatoon - mulle näköjään sopii tällaiset tempaukset, joissa en lupaa kuin minimistä alle puolet... Tulee vahingossa tehtyä enemmän. Nämä on aloitettu jo syyskuussa Karstulassa koulutuksessa. Silloin tein ekan sukan valmiiksi, aloitin toista ja siihen jäi. En nimittäin ollut ollenkaan varma tykkäänkö tuosta raidoituksesta tässä mallissa... Päätin lopulta tykätä, koska lanka on niin älyttömän ihanaa!


Kuvat... Sää on sellainen, että värit eivät toistu oikein. Alemmassa kuvassa ollaan lähempänä totuutta. Eli joulunpunaista tummemmilla säväyksillä. Tahtoisin niin tästä villatakin itselleni, mutta saisinkohan ikinä Wollmeisen päivityksestä kerralla samaa erää niin paljon?


Malli: Wanida (Kirjasta Sock Innovation (Cookie A)). Kaunis, yksinkertainen, mutta kuitenkin joku säväys mukana. Ainoa vaan, että tein siis ekan sukan koulutuksessa jossa ei voinut lukea ohjeita kovin tarkasti... Niinpä kantapään jälkeen en osunutkaan kakkoskaavion alkuun. Taisin neuloa kantapään väärään kohtaan? Ei haittaa menoa, kummassakin sukassa on sama, identtinen moka ;)
Lanka: Rosenrot Twin (Wollmeise, 80% merino, 20% polyester). Siis sitä himoittua, vaikeasti saatavaa mutta ihanaa lankaa. Ihan ensimmäinen työni ko. langasta. Tosi helppoa neulottavaa, suorastaan soljui puikoilla. Värit ovat näissä huikeita. Tuntu kädessä on painava, lähes tulkoon puuvillamainen, mutta ei kuitenkaan liikaa, sillä en kauheasti tykkää puuvillasta. Neulottuna enemmän villamainen pinta ja tuntu. 94 grammaa - yhdessä vyyhdissä on noin 150 grammaa joten hyvin piisasi.
Puikot: 2,25 mm eikä ollut yhtään liian ohuet, vaikka lanka onkin 311m/100g eli vähän paksumpaa kuin normaalit sukkalankani.

Mitäs nyt? Töihin. Joo, tiedän, ei saa mainita. Tahdon nähdä ensin ensi yönä ihania Wollmeisesukkaunia :)