1. lokakuuta 2009

Kiitos - Thanks!

Secret Palin paketti!!! Juuri tänään, kun sai olla töissä aamusta iltaan ja oli vähän väsy. Tosin positiivisella tavalla, oli hyväntuulisia oppilaita.

Paketista löytyi, kangaskassi, suklaata (näette harhoja, ei sitä ole vielä avattu), KnitPicksin puikkomitta (ihana tukeva), ihanan ylellistä alpakkalankaa (kauniin suklaanruskeaa), sinistä paikallista lankaa (joka on värjätty morsingolla ja alareunassa esite paikasta mistä Pal oli tämän ostanut) ja vielä Jitterbugia (ihan eka Jitterbugini! Olen kyllä hiplannut ennenkin, mutta ei vaan ole tullut hommattua). Kiva paketti, ihanasti värikoodattu, kiitos!!

My Secret Pal's second package arrived today. It included a bag (I do need more bags about this size, somehow all the old ones are in use), chocolate (no, you're seeing things, it hasn't been opened yet...), KnitPicks needle measurer (or whatever that is in English - I like the sturdy feel of that one), lovely silky alpaca (beautiful chocolate brown), blue local yarn (and a leaflet telling about the place where she'd got this yarn and about the dyeing method), and Jitterbut (my first ever!). I love the way everything's colourcoded, thank you!!


Huomioitua tänään:
Aulassa on penkkejä, sellaisia puistonpenkkityylisiä. Yksi nuori herra meinasi hermostua, kun jäi hienoista metalliketjuistaan (joiden housuissa roikkumista tarkoitusta en tosiaankaan tiedä) kiinni penkin väliin... Aina kun se sai jonkin kohdan kiskottua pois välistä, toinen ketju jäi kiinni... Ei sais, mutta nauratti...

Voi p! Taas miä unohdin sen Ratulan... Ravelry ja blogit vie kaiken ajan...