24. lokakuuta 2009

Matikkaa

Voi milloin minä (humanisti) opin laskemaan?!? Alpakkatakin ensimmäinen versio joutui purkuun kun olisi tullut ihan liian iso. Joo, mallitilkku (kaksikin) oli tehty, mutta laskut nähtävästi heittivät. Nyt on menossa toinen versio jo melkein vyötärössä (pyörönä) ja yhtäkkiä mulla on kymmenen silmukkaa liikaa selässä... EN pura. On niin nättiä jälkeä ja kaipa tuon voi soheltaa jotenkin. Ehkä teen lisäyksiä (näiden vyötärökavennusten jälkeen) vain etukappaleisiin? Eihän se haittaa?


Aloitin myös pienen ja sievän välityön, mutta ei siitä tule sievää, tulee hassu ja höpsö. Mutta teen (ehkä) silti valmiiksi. Aina sitä elämään vähän höpsöyttä mahtuu.

Kummallista suomea. Eilen tuli yhden nettipaneelin tietojen päivityslomake. "Käyttöuseutesi". Piti tavata kohtuullisen monta kertaa ennen kuin ymmärsin. Tänään Yorkshiren etsivissä "sättäiltiin". Kyllä minä kai yhä chattailisin, vaikka se onkin finglishiä.

Herrat pääsivät tänään ulos. Ne tietävät heti kun on edes harkinnassa ulkoilu - osaavat kai lukea emännän ajatuksia. Pikillä oli villapaita päällä. Naapurin mummon piti tulla sisältä (näki meidät ikkunasta) vauhdilla katsomaan kun on niin hieno ja upea ;)