11. lokakuuta 2009

Piuhat

Sen täytyy olla jotain miehistä. Muistatteko kun kesällä talon miehet leikkasivat norjan angervoa... (linkin loppupuolella). No, tänään menin kylmään hyvin varustautuneena pihalle etsimään kottikärryjä, jotta voisin raivata etupihan kuunlilja+kotkansiipi-penkin. Kärryjä ei näkynyt, mutta yhden naapurin aikuinen poika (kyläilemässä) tuli juttusille:
-Kyllä toi on komee! Ihan kuin tiili!
-???
-Siis toi pensasaita, kuin se on saatukin noin suoraks ja hienoks?
-AI toi! Siis sehän on norjan angervo, joka ei kuki kun se leikataan.
-Mutta kyllä on hieno aita!

Pitkät piuhat ja hidas sytytys. Perjantain kävin siis fysioterapeutilla kädestäni. Kohtelias, mukava nainen, joka "ei kättele, nää nykyiset säännökset". Ja hetkeä myöhemmin tutki käteni puristusvoimaa käskemällä puristamaan kättään ;)


Uusi neule aloitettu. Tuulian metodilla Tiinan ihanasta langasta. En vaan tiedä minne olen lykännyt sen mittauspaperin... Siis neuleretriitissä, Tuulian työpajassa mittasimme toisemme tätä metodia varten tosi tarkasti! Mitat laitettiin talteen ja siitä syötin spread sheettiin. Ja nyt hihan alku on vähän outo, eli olen varmaan syöttänyt jotain oudosti tai sitten joku on mitannut jotain oudosti... Mutta en vielä ainakaan pura, vaan vertaan neuloessa vanhaan, hyväksi koettuun takkiin. Yritän samalla pähkäillä mitä pitsiä ja mihin? Siis näitähän ei voi päättää etukäteen...