10. marraskuuta 2009

Jee!

Jee, nyt saa vihdoinkin paljastaa ja hehkuttaa! Moniammatillinen ja kaikissa asioissa ei välttämättä niin ammatillinen, mutta yltiöpäisen intohimo-harrastuksellinen neulojaporukkamme Kipakat, on toteuttanut jotain mielettömän ihanaa! Ikioman, kauniin, upean neulekalenterin! Kalenteria aletaan myydä heti kun vaan painosta saadaan. Myymme spostin kautta (lisään tietoa myöhemmin tähän) ja toimitamme postitse. Ennakkomaistiaisia on nähtävissä näissä blogeissa: Värinä Käsissä, Secretwool, Silly Licks, Soft Side of Life ja Villavoimala. Maistiaisina voi myös muistella tätä ja tätä! Ensimmäinen ei ole minun mallini, toimin vain testineulojana ja sovelsin kissalle. Jälkimmäinen on omani. Eli Pikistä tulee kalenteripoju ;)

En olisi etukäteen voinut kuvitellakaan mikä määrä työtä ja suunnittelemista tällaisessa kalenterissa on - ei ole kokemusta. Mutta yhdessä näin mukavalla porukalla on kiva tehdä ;) Ohjeita on 11, hyvin laaja skaala, eli helpompia ja vaikeampia ja melkeinpä kaikille ruumiinosille.

Jotain valmistakin - valmista lankaa. Teeswater, 104 grammaa, kaksisäikeistä. Ensimmäinen tuotos uudella rukilla. Ohut, aika kova ja karhea kuitu. Lankana tuntuu pehmeämmältä, jotenkin tanakalta ja omaa huikean kiillon. Huivi? Värjäisinkö? Tätä jäi vielä toiset 100 g villoina... Pakko pitää tauko kehräämisestä - niskat ovat täysin jökissä, erilainen asento nähtävästi eri rukilla. Sonata on jo pakattu...