31. tammikuuta 2010

Varpaat

Elämä on välillä vaikeaa. Odottaminen kaikkein vaikeinta. Onneksi on myös ihania odotettavia - Helsingin käsityömessut ja TitiTyy! Ja toisena Neuleretriitti! Niiden ja maailman parhaimpien ystävien avulla jaksaa. Kiitos kaikille jotka olette halineet tai muistaneet Facebookin, blogin tai Räveltämön kautta. Odotamme vielä.

Onneksi on myös karvalapset :) Niin pehmeät, suloiset, rakkaat. On ne vähän taas söhlänneetkin. Indy tiputti keraamisen (tyhjän) tuikkualustan lattialle ja se meni tietysti rikki. Yhteistyössä eilen illalla vetivät taas vaihteeksi olkkarin verhon alas. Jompikumpi on käynyt katkomassa muutenkin puoli kuolleesta joulukaktuksesta pari oksaa. Tänään saatiin elämään huikea ja mielenkiintoinen elämys, kun avasin keittiön tuuletusikkunan muutamaksi minuutiksi. Hirvittävän mielenkiintoista!


Pitkällä putkella sohvalta kuvattu. Hieman epäselvä, mutta kattokaa noita varpaita! Mahtaa olla jännä uni kun pitää noin venyttää. Ja suklaaturkki erottuu vähän. (klikkaa isommaksi!)


Sorry kun herätin!
Edit: Tämä jälkimmäinen kuva paljastaa mielestäni loistavasti miksi mustia (tai melkein mustia, suklaanruskeita) kissoja on pidetty huonona enteenä. Suuta ei näy. Kissa näyttää mykältä. Mutta jos ois haukottelukuva... Tosin Englannissa musta kissa on hyvän onnen merkki :)