16. maaliskuuta 2010

Väripiikki

Musta, tumman sininen ja harmaa ovat turvallisia valintoja. Eipähän erotu massasta - yleensä. Kokomustalla nahka-asulla kyllä varmaan erottuu ;) Mutta tämmöinen väriaatos pälkähti päähän yhdellä oppitunnilla kun katsoin porukkaa luokassa. Tiedän, että oppilaita pitää aina ja kaikessa kohdella tasapuolisesti, mutta jos luokassa on 20 tummiin pukeutunutta ja yksi punapuseroinen... Silmät kääntyvät vaistomaisesti tähän ainoaan väriläiskään. Onneksi useimmista muista lähtee pukeutumisen väristä huolimatta sen verran ääntä, etten voi unohtaa heitäkään ;)


Olen minä neulonutkin... Tässä piti esitellä jotain ihan pientä valmista, mutta kun joku unohti ottaa sen vanhempainiltaan viimeisteltäväksi. Ja koristuksetkin puuttuvat, niitä on ihan pakko kehitellä.

Neulesuunnitelmia on enemmän kuin laki sallii. Tahtoisin tehdä Jaredin Girasolen. Tahtoisin uudet villahanskat. Tahtoisin aloittaa seuraavaa paria Sock Innovationista (eikös Räveltämössä ollut ryhmä tai ketju jossa neulotaan kaikki tuosta kirjasta...). Tahtoisin tehdä alpakkatakkiani (jota on huimasti aloitettu pari kerrosta).

Pitäisi tehdä sytomyssyjä (kun julkisesti lupasin ainakin pari). Pitäisi iiiiiiso mallitilkku (kunhan ensin keksisi mallineuleen) Tuulian TTS-jatkopajaan retriittiin. Pitäisi käydä langat ja muut kamat läpi, mitä lähtee mukaan retriittiin.

Ja ihan ehdottomasti, pitäisi löytää aikaa ja siivota tämä huusholli tosi perinpohjin. Ei täältä löydä enää mitään.

Ps. Kukat kuvissa (ihanan tärähtäneitä ;) ovat ihan lyhyellä varrella pienehkössä ja matalassa (no, jalallisessa) lasimaljassa. Arvatkaa ketkä käyvät onkimassa ne pois noin 63 kertaa päivässä...