20. heinäkuuta 2010

Miksi


Miksi hullu siivousvimma iskee aina kesäisin? Vaatehuone raivattu ja roudattu paaaaljon tavaraa kirpputorille pois silmistä äkkiä. Lahjoitettu myös 20 vuotta ympäri Suomea muuttaneet matonkuteet ja tulevat matonkuteet (= vanhoja vaatteita, lakanoita, verhoja) eteenpäin. Raivattu Lundia, raivattu vaatekaapit ja pesty toppavaatteita jne.

Miksi tavarat ei osaa mennä itsestään paikoilleen? En ymmärrä kuinka esim. tiskipöytä on aina täynnä sekalaista sälää. Tai olkkarin pöytä. Tai pianon päällinen. Tai yöpöytä. Tai joka paikka.

Miksi kissat ovat niin oppivaisia? Pitää hommata lapsilukko keittiön alakaappiin, jossa säilytetään niiden ruokia (paitsi ei raksupusseja, kun niihin ilmestyy käpälän mentäviä reikiä alta aika yksikön - ne on siis jääkaapin yläpuolisessa kaapissa). Olen viikon sisään kahtena aamuna herännyt siihen, että kuuluu kolaus, romaus ja rapinaa. Kun menen katsomaan Piki on kaapissa, Indy yrittää rei'ittää Latzin pusseja.

Miksi päivänliljat kukkivat vain päivän? Minulla on oranssi päivänlilja, jossa on tänä vuonna enemmän kukkia kuin koskaan, ja rakastan sitä väriä! Ovathan nuo kuvien Lollypopitkin kauniita, ja ne kukkivat useamman päivän, mutta ne oranssit...

Miksi ne kengät, jotka istuvat täydellisesti jalkaan ja miellyttävät eniten silmää, ovat myös kaupan kalleimmat?

Miksi asiakaspalvelut vastaavat asiakkaan spostikysymyksiin valmisvastauksilla, jotka eivät itse asiassa vastaa kysymyksiin?

Miksi Pikin nenävarressa on pieni naarmu? Huomasin viime perjantaina.

Miksi Indyn korvalehtien itikan puremien paukamat eivät meinaa hävitä? Se selvästi nauttii kun sormeilen niitä korvalehtiä. Meillä on uusi hellittelytapa ♥


Miksi neulominen ei huvita vaikka helle loppui (ainakin melkein)? Onneksi loppui, nivelkipu oli sietämätöntä. Kuumuuden helpotettua, kipukin helpotti, ei hävinnyt kokonaan, mutta on siedettävää.

Ja helteen helpotettua Indykin siirtyi makkarin ikkunan edessä olevalta lipastolta (johon kävi kiva ilmavirta tuuletusikkunasta) takaisin miun jalkoihin nukkumaan. Ja Pikin on siirtynyt peiton päältä peiton alle kainaloon. Miun murut.