15. maaliskuuta 2011

Ei, se ei tosiaankaan ole sininen. Sinistä minulla? Ei. Lupaan hankkia vielä kuvaajan, joka saa värin näkymään oikein, siis vihreään taittuvaa petroolia. Tässä ylimmässä kuvassa se on melkein oikein - kiitos järkkärin ja valotusasetusten. Toinen kiitos vielä kuvankäsittelylle. Lainakuvaaja ei ollut koskaan ennen kuvannut neuleita, joten ei tajunnut ottaa vähintään 200 kuvaa, joista valita parhaat. En myöskään kehdannut ehdottaa tuota, koska yleisönä oli puoli opehuonetta.

Mutta se on ihana. Aivan järisyttävän ihana! Kuvaaja olisi tosin voinut käskeä kohentamaan ryhtiä (helmirivi on oikeasti ihan rintojen alla), harjaamaan hiukset ja kaivamaan jostain vähän puuteria (onneksi naaman voi rajata pois). Mukaan neulotuille kissankarvoille ei valitettavasti voi mitään - Indy levitti niitä tämän neulomisen aikana ihan kiitettävästi.


Se on siis aivan Täydellisen Ihana! Istuu, tuntuu mukavalta ihoa vasten (vaikka on sukkalankaa), väri sopii mulle (ja se EI siis ole sininen). Miä rakastan tätä! Tahdon neuloa toisen, heti!


Malli: Liuhu (Tuulia Salmela, TTS-metodi, myös Ravelryssä)
Lanka: Cascade Heritage Sock Yarn (arviolta 350-360 grammaa - jotkut yli-innokkaat idiootit tiputtivat vaa'an keittiön pöydältä ja just nyt se ei toimi).
Puikot: 3,75 ja 4,00


Lanka on todellakin miellyttävää ihoa vasten, ei liian kuumaa, koska miä olen kyennyt pitämään tätä nyt kaksi päivää töissä. Hihat ovat täydellisen pituiset, ne eivät pahemmin jää ovenkahvoihin kiinni. Neulominen oli hauskaa ja nopeaa, ja mikä parasta, ei sauman saumaa! Helmikerrokset koukuttivat pahasti (vaikka herrat tiputtivat helmirasian kaiken kaikkiaan neljä kertaa lattialle). Tahtoo lisää! Rakastunut!