11. toukokuuta 2011

Aurinkoa!

Mieliala, elämä ja onni ovat usein pienestä kiinni. Tänään mietin olevani harvinaisen onnellinen. Kyllä, tulevaisuus mietityttää, naama on punainen ja kutiaa, ja siihen saadut lääkkeet väsyttävät kamalasti. Mutta silti. Onnellinen olen.

Aurinko paistoi taas, eikä ollut mikään pakko mennä ulos tukahtumaan. Sen sijaan mentiin vasta viiden jälkeen kattien kanssa nautiskelemaan. Ilma oli kuin linnunmaitoa. Kissoista näkee miten ne nauttivat suunnattomasti. Ihan pikkiriikkisen harmitti, että Indy loikoili autuaana taas kukkapenkissä.

Postilaatikko oli täynnä kaikkea kivaa! Ja meinasin unohtaa käydä katsomassa koko laatikon. Oli IK:n kesänumero, josta bongasin heti monta kivaa ja mahdollisesti toteuttavaa. Oli uusin Potter DVD, jonka katson ihan kohta. Oli kivoja kissakirjoja, joista enemmän myöhemmin. Ja oli tämä:

Kanssaräveltäjä (=Ravelry.com) yllätti totaalisesti! Käsityöpussukka, ah niin kauniista Pariisi kankaasta! Sisäpuoli on nauhaan sointuvaa, soljuvaa yksiväristä. Täydellisen kokoinen pussukka, menee vähän isompikin työ. Kiitos!

Onnea oli myös mahdollisuus nukkua puoli päivää kun lääkkeet nukuttivat. Ja mahdollisuus auttaa ystävän ystävää. Ja herkkuruoka (olen oikeasti oppinut tekemään hyviä munakkaita). Ja jätski tietenkin. Onnea oli neulomisen ajattelu (vaikken viikkoon ole neulonut silmukkaakaan). Ja maisema tuosta omasta ikkunasta.

Jotenkin niin hyvä ja onnellinen olo.

Bongaa kuvasta kissankarva. Kaikkialle ne ehtiikin.