6. heinäkuuta 2011

Organisointia

Ensin vastauksia.
Taina. Ostan valmiita topseja. Olen liian kaupunkilainen, jotta jaksaisin aloittaa pesemisestä lähtien itse. Tai on mulla joitain karvoja, jotka pitäisi pestä ja karstata/kammata, mutta laiska olen. Enkä osaa värjätä, tykkään siksi ostella niiden topseja, jotka osaavat.
Routa. Kissaherroja sähkörukki on kiinnostanut vähän oudosti. Itse laite oikeastaan ei, mitä nyt Piki on vähän kiehnännyt (mihinpä se ei kiehnäisi). Kumpikin kuitenkin iltaisin tuijottaa kehrättävää säiettä ja nappaa sen mielellään hampaisiinsa. Tätä ei tehdä jalkarukilla koskaan!

Kaaoksen organisointi jatkuu. Tänään olen käynyt läpi vaatekaapit ja löytänyt säkillisen kirppistavaraa ja muovikassillisen roskia. Omituista kyllä, en löytänyt yhtään potentiaalisia matonkuteita - hamsterigeenini taitaa olla nukahtanut.

Eteisenkin raivasin. Maanantaina kävin Ikeassa ja mukaan tarttui tämä kankainen hyllykkö. Tämä on nyt sitten tämän hetkinen ratkaisuni kaikkien huivieni säilyttämiseen. Tuohon mahtuu yllättävän paljon huiveja. Isot hyllyt ovat vielä vajaita ja pienissä on kussakin toistaiseksi vain yksi huivi, vaikka useimpiin mahtuisi kaksi. Ja on siellä kahdessa pienessä lokerossa myös hanskoja. Muutaman huivin kyllä heitin menemään. Huonolaatuinen mohair on muuttunut takkuiseksi inhotukseksi.

Juuri nyt olkkarissa on organisointikaaos levällään. Levitin kaikki omistamani käsityölehdet pinoihin lattialle. Osa lähtee kierrätykseen, osalle pitää keksiä järkevä säilytyssysteemi.

Huomenna on pakko hyökätä myös työhuoneen ja vaatekomeron kaaosten kimppuun. Illalla ja viikonloppuna on vieraita tiedossa - eihän tämmöisen sotkuun kehtaa ketään päästää!