12. heinäkuuta 2011

Punaista

Organisointi- ja siivousurakka on saatu päätökseen. Paitsi, että villat ja langat eivät taaskaan mahdu niille tarkoitettuihin laatikoihin. Joko ostan lisää laatikoita tai sitten pistän supervaihteen päälle kehräämisessä ja neulomisessa. Katsotaan.

TdF on menossa. Siis Tour de Fleece. Siinä kehrätään Ranskan ympäriajon rytmiin. Tai sitten kukin kehrää omaan rytmiinsä. Jotain kuitenkin olen saanut valmiiksi. Viime kevään TSV-vaihdossa (Ravelryssä) sain tämän ihanan punaisen villan. Siinä oli toisessa päässä pari pientä suikaletta, jotka olivat tavallaan irrallaan ja hivenen huopuneita, mutta muuten vallan erinomaista kehrättävää.


Bfl (=Blue Faced Leicester) -villaa, noin 110 grammaa, 544 metriä, kaksisäikeistä. Väri kaunis semisolidi punainen. Alemmasta kuvasta varsinkin näkee, miten sävy vaihtelee kauniisti. FiberOptic.


Seuraavat villat odottavat vuoroaan olkkarin kattokoukussa. Joo, noin eksoottisessa paikassa, koska Piki haluaisi syödä ne.

Neulomista olen ajatellut paljonkin, mutta puikkoihin en ole koskenut aikoihin. Liian kuuma ja liikaa keskeneräisiä. Tekisi mieli aloittaa jotain ihan uutta ja unohtaa kaikki vanhat.

Blogger on uudistunut. Kivan selkeän näköistä, vaikka toiminnot ovat vielä hitusen hakusessa. Viestin (hassu termi, bloggaus, postaus olisi parempi) otsikko saisi kyllä olla vähän lähempänä itse kirjoitusta, jotta sitä ei unohda.