19. heinäkuuta 2011

Ystäviä

On se kumma miten aika katoaa johonkin. Ensin tuntui, että on koko kesä edessä, nyt se on jo melkein ohi. Onneksi on vielä hauskaa tiedossa. Yksi kesän isoimmista hauskuuksista oli viime viikonloppuna. Ensin pitkä, mutta kaunis ajomatka Lieksaan ja tarkemmin sanottuna Lieksan Kristilliselle Opistolle. Siellä liuta käsityöhulluja naisia vietti mahtavan viikonlopun. Syötiin hyvin, juotiinkin vähän, naurettiin paljon, neulottiin, virkattiin, puhua kälätettiin, paistettiin lettuja (tai kalanperkeitä ;) ja kehrättiin ja ennen kaikkea houkuteltiin viattomia sieluja kehruun pariin ♥


Jos kuvaa tiiraa tarkkaan, näkee viisi erilaista rukkia. Kaiken kaikkiaan laskin 11 eri mallia. Kiitos kaikille ihanille seuralaisille!


Tämän sain aikaan viikonloppuna. Neuleitakin oli kaksi mukana. Toiseen en tainnut edes koskea, toista neuloin noin neljä puikollista. Ja aloitinhan miä uuden huivin, mutta siinä oli ihan liikaa ajatustyötä tuommoisessa isossa seurueessa neulottavaksi. Joten kehräsin. 119 grammaa BFL-silkkiä (80%-20%) AllSpunUp.Kehräytyi kuin unelma, yhtään haituvaista ei tarvinnut heittää hukkaan. Kuvassa vielä pesemättömänä. Tuon avulla levitin innolla sähkörukin ihanuuden ajatusta ympärilleni.