22. syyskuuta 2011

Tavaraa

Jos olisin järkevä ihminen, olisin mennyt nukkumaan jo ainakin tunti sitten. Mutta kun en ole. Enkä tänään ole ottanut kuin puolen tunnin torkut päivällä. Ehei, minä mukamas pakkaan. Useimpien mielikuvissa pakkaaminen tarkoittanee tavaroiden keräämistä järkevästi matkalaukkuun (isoon tai pieneen). Miulla on tällä hetkellä täytön kohteena 31-litrainen muovilaatikko. Joo, neuleita (keskeneräisiä), villaa, puikkoja, pikkutarviketta peltilootassa, silmukkamerkkejä vielä pienemmän peltilootassa ton edellisen sisällä, villaa (ainakin kolmea eri sorttia, kun en millään voi tietää mitä milloinkin tekee mieli kehrätä), kamera, rukki, jatkojohto - iiiks, jatkojohto puuttuu, menen lisäämään.

Lisätty, vielä myös retkituoli, oma tyyny (tai kaksi, toinen nukkumiseen ja toinen tuohon retkituoliin peffan alle), teenkeitin, teetä, evästä (paljon, matka on piiiiiitkä). Joo ja tietysti vaatteet ja sen sellaiset, mutta ne nyt ehtii huomenna vielä. Tärkeimmät ensin, ettei mitään vaan vahingossakaan jää.

Kissat vaistovat aina heti, kun alan pakata. Tavaroiden etsiminen ja kasaaminen keoiksi lattialle (kasaan ensin ja tungen vasta valmiin kasan kassiin) on niille merkki, että taidetaan joutua hoitoon. Huomisaamuna saan sitten metsästää niitä ympäri ämpäri huushollia. Piki menee tosin aina lelulankaan. Houkuttelen sen lelulla esille. Indy on sitkeämpi tapaus. Hilma varmaan "ilahtuu", kun pojat saapuvat tuomaan vauhtia sen elämään viikonlopuksi.


Viikonloppuna on siis tiedossa kehräystä ja neulontaa kavereiden kanssa pohjoisessa. Ja yksi ilta-yö hyvän ystävän luona ♥ Ensi maanantaina voin olla aika ryytynyt, reissaaminen on aina rasittavaa, mutta toisaalta, se tekee kyllä niin hyvää. Saa ajatella jotain ihan muuta kuin tätä arkea. Saa jutella samoista asioista innostuneiden ihmisten kanssa niin paljon kuin jaksaa, eikä kukaan katso alta kulmain, että "kahjo".

Parasta on, että saan ottaa tämän viikonlopun uusiksi parin viikon päästä etelämpänä yhtä ihanassa seurassa :)