15. lokakuuta 2011

Kimaltelee

Glitter - mikä ihana, mutta vaikea asia. En ole siinä mielessä romanttisen naisellinen nainen, etten tykkää hörhelöistä, vaaleanpunaisesta, pitsistä (paitsi neulotuista pitsihuiveista) tahi glitteristä sun muusta kimaltelevasta. Hm. Tuon mukaan en siis ole harakka, mutta kerään kyllä tavaraa kuin... hamsteri.

Kehrääminen on kuitenkin jännä juttu. Se on avartanut värimaailmaani huimasti ja nyt se toi elämääni myös glitterin. Alla olevassa langassa on fire staria, eli glitteriä. Se kimaltelee auringonvalossa niin hirmuisesti, että kuvaamisesta ei tullut yhtään mitään. Varjossa sai kyllä kuvattua, mutta värit heittävät häränpyllyä. Oikeastikin tuo on vaikea väri määritellä. Tietyssä valossa on selvästi siniturkoosi, toisessa valossa taas ihan selvästi vihreä. Kuitenkin aivan ihanaa kehrättävää!


CorgiHillFarmin Eire-nimistä kuitua 66 grammaa. 50 % merinoa, 25 % jakkia (eka kertani!), 25 % tussah-silkkiä. Ja se Fire star kaupan päälle.


Loma. Tämä päivä on mennyt nukkuessa. En edes tuntenut itseäni eilen kovin uupuneeksi, mutta jotenkin vaan olen valunut unesta toiseen. Lomasuunnitelmia on kuitenkin sen verran, että nyt olisi hyvä ryhdistäytyä ja tehdä jotain järkevää. Hauskaa, mutta järkevää.