5. lokakuuta 2011

Kokousta

Millainen on hyvä matka- tai kokousneule?
Pieni, isoa on hankala kuljettaa mukana ja pyöritellä sylissä.
Yksinkertainen, monisivuiset ohjeet ovat aina kadoksissa ja isot kaaviot vaikeita lukea esim. kokouksissa. Ja monimutkaista neuloessa unohtaa helposti muun, tai sitten muuta seuratessa unohtaa mitä piti neuloa ja mokailee lahjakkaasti.


Lauantaina oli veso-koulutuspäivä. Meidät vietiin linikalla naapurikuntaan ja sinne tuli opet vielä toisestakin naapurikunnasta. Oli pari työpajaa - ihan ok, vanhaa asiaa miulle, mutta kertaus tekee yleensä hyvää. Kaikkein kivointa ja hyödyllisintä oli jutella toisten koulujen opettajien kanssa. "Miten teillä on tää?" "Ai? Joo, toihan vois olla hyvä!"

Oli myös luento. Hyvän ruuan päälle erittäin prosenttilukupitoinen ja tylsä luento. Auditoriossa meitä oli kuulemma yli 150, mutta alle 200 opettajaa. Muutama nukkui ihan selvästi :) Ja neulojia laskin 13 - minä mukaan lukien. Tuo oikeanpuoleinen hansikas oli lauantain tuotos. Joko se on neulottu hiukan löysemmällä käsialalla kuin oikea tai sitten sitä on sovitettu liian monta kertaa, mutta se on aavistuksen isompi kuin toinen. Ei haittaa käytössä. Hanskapula on ollut akuutti ja vakava, nyt tuli vähän korjausta.


Malli: ihan perushanskat peukalokiilalla.
Lanka: Noro Aya, väri 19 (50 % puuvilla, 35 % silkki, 15 % villa), ihana pehmeä, mutta ei jousta kuten villa. Sopii näin syyshansikkaisiin hyvin. Menekki 50 grammaa. Muutama hassu metri jäi.
Puikot: 3 mm Tästä langasta voisi olla kiva tehdä jokin kesäinen jakku...

PS. Kiitos, Edellisen postauksen lanka on todellakin ihanan aurinkoista.