22. toukokuuta 2008

Sekalaista

Viikko töitä! Eli kevätjuhla.... Enkös minä aloittanut jotain neulomaan sitä juhlaa varten reilu viikko sitten? Ankaraa kaappien kaivantaa ja vihdoin olkkarista, sohvatyynyjen alta, kissaturvallisesta piilosta löytyi mohairunelma. Tai ainakin toivottavasti mohairunelma. Mohair on ihanaa, puhtaan valkoinen on pitkästä aikaa ihanaa, mutta malli mietityttää, en ole tuollaista ennen tehnyt. Katsotaan - ja neulotaan ankarasti.Yllä olevan kuva näyttää ainakin tässä kirjoittaessa kovin rakeiselta. Mistä ihmeestä löytää Bloggeriin aikaisemmin ladattuja kuvia eli missä on se albumi? En millään viitsisi ladata samaa kuvaa kahdesti. Eli tuo on viime maanantain postauksesta, kuvan ominaisuuksista poimittu url ja siten ladattu kuva. Alimpana vasemmalla oleva nimetön suomalainen villa on tässä viikon mittaan kehrätty huivilangaksi. Kerratako vai ei?

Nyt alan olla jo suht tyytyväinen ohuuteen. Kunhan vielä saisi tasaista. Toisaalta, onpahan käsintehdyn näköistä :) Piki testasi tänään, äsken ekan kerran sylissä nukkumista minun kehrätessäni - viihtyi ehkä kaksi sekuntia.... Meni sitten sohvalle Indyn seuraksi - tai oikeastaan Indyn pestäväksi. Isoveli pesee tosi usein pikkuveljen.

Lukiolainen poika tuli tänään myöhässä tunnille (tai oikeastaan oli poissa ekan tunnin ja tuli sitten konserttiin erittäin myöhässä). Selitys opettajalle:
-Poliisit otti mopon syyniin....
-Paljonko?
-Vaan 35km! Mutta vei ne sen mopon silti.
-Miksi ihmeessä?
-Ei jarruja.....