23. elokuuta 2008

Hassut - Funny

Hassu päivä. Aamulla ensimmäisenä ajatuksena oli, vieläkö juilii. Kyllä. Eli vuorokauden kestänyt kaamea vihlova, viiltävä, oksettava, yököttävä, mikään-ei-auta (ei edes Panacod, Burana ja Ibusal yhdessä "nautittuina" muutaman tunnin välein) päänsärky vasemmassa poskessa ja korvan takana, syvällä, syvällä päässä. Yöks. Onneksi nyt päivän mittaan tuntuu helpottavan ihan omia aikojaan, tai sitten suklaa parantaa ;)

Joka tapauksessa olin aamulla erittäin ärtyisällä ja kiukkuisella tuulella. Miksi asuntoautot pysäköidään liian pieniin parkkiruutuihin? Miksi kanttarellit ovat niiiin kalliita? Miksi kissanruoat on sijoitettu pesuaineiden viereen kaupassa - ei voi hengittää ohi kulkiessa? Miksi tulee aina niin kamalasti pölyä huusholliin? Miksi.... Huono alku päivällä. Kissat naruun ja metsään. Ihana tuoksu, ihana aurinko, inhat itikat ja jonkinlaisia kuvia. Helpotti kuitenkin kummasti. (klikkaa isommiksi)

Vaihdettiin Pikin kanssa lakanoita. Pikkuinen pullo (tippoja kuiviin silmiin) on mainio jalkapallo. Normaalisti pullo piilottelee tyynyni alla ja Piki tietää sen, ja yrittää kaivella sitä joskus keskellä yötäkin. Viime yönä heräsin ainakin kolme kertaa siihen, että hellyysvajaudesta kärsinyt Piki tuli kainalooni kurraamaan ja kehräämään.

Indy nukkui tapansa mukaan jaloissa - se aivan erityisesti tykkää nukkua Norotakin päällä. Kissakuvahaasteessa on tällä viikolla aiheena Karvat. Joo, niitä piisaa. Ehtymätön luonnonvara. Ja kun niitä on melkein kaiken värisiä, ei mikään auta. Kuvassa Indyn turkkia auringossa. Eli ei sekään ole musta-valkoinen, vaikka niin on helpointa selittää oudommille.

Not so funny day in the morning. A headache - killing me softly on my left cheek and behind the ear. For the last 24 hours. Thank god it seems to be easing now. But it made me really grumpy and angry. So I took the cat and off we went to the forest for a walk. So nice smelling, warm, sunny, beautiful (except the mosquitoes). Life seems a lot better now.

In the first pic Piki is helping me to change the bed sheets. He loves doing it.... In the second picture you can see that Indy isn't black and white after all (though it's easier to say so to the people who don't us better). (click to enlargen)