24. huhtikuuta 2010

Ylpee

Kuopion reissu takana. Herrat kotona, väsyneitä ja hellyyden kipeinä. Näillä kuvilla Indy osallistuu myös Kissakuvahaasteeseen - Kevättä rinnassa.


Reissun plussat:
-Koulutettu niin, että päässä pyörii.
-Hotelli oli halpa ja siisti.
-Aamiainen hyvä.
-Kiva jutella kollegojen kanssa "Miten teillä on tää ja tää ja tää?"
-Lauantaina hyvää ruokaa Rossossa (valkosipulibroileria, nam!).
-Yksi valmistunut neule (tosin päätellä vielä pitäisi ja pingottaa).


Reissun miinukset:
-Perjantain etukäteen meille järjestetty ruoka oli hintaansa verrattuna ala-arvoinen. Kymppiä vastaan sai kuivunutta tomaattipastaa, vettä ja leipää.
-Se eniten odottamani luennoitsija peruutti, sairastumisen takia.
-Migreeni meinasi yllättää takavasemmalta - liian kuuma, hapeton ja haju-/partavesiä täynnä olevan luentosalin takia.
-Ihan liikaa autolla ajamista.
-Surkea sää.


Reissun ylpistelyt!
Aina sanotaan, että suomalaiset ovat huonoja kehumaan itseään. Nyt, tänä viikonloppuna minä sain ihania kehuja ja kommentteja neuleistani.

Pyörähdettiin ennen lähtöä nopeasti Carlsonilla. Yksi vanhempi rouva pysähtyi eteeni ja sanoi:"Minulla on samanlainen villapaita!" Mulla oli siis Kaislakerttu päälläni. Ja pitihän sitä sitten vähän keskustella :) Kiva!

Perjantaina mulla oli Triangular Summer Shawl ja lauantaina Simplicitas -huivi. Kummankin lankoja (Utuna ja Noro) ihailtiin ja kehuttiin. Moni tuli juttelemaan neulomisesta ja tunnustautui ns. sunnuntaineulojaksi. Miusta se oli tosi mukavaa. Yritin parhaani mukaan levittää neulomisen ilosanomaa, tietoutta Ullaneuleesta ja viime vuosien aikana Suomeen syntyneistä (netti)lankakaupoista. Ja illan päätteeksi tilasin äsken itsekin lankaa ;)