23. kesäkuuta 2010

Leikkiä

Kiitos pitsikommenteista. Jotain minä niistä vielä keksin ja osa pääsee sellaisenaan käyttöön. Nyt on narulla kuivumassa liuta liinavaatteita. Valkoisia ja pitsein varustettuja.


Herrat ovat olleet taas ahkeria. Maton pesuun en tänään ottanut niitä mukaan, mutta mitä ikinä täällä kotona teenkin, avustajat ovat aina paikalla. Indyn mielestä esim. ruoka tipahtaa nopeammin kuppiin iltaisin kun hän tulee huutamaan suihkuverhon taakse tai toisinaan suihkuseinämän päälle niin kovaa kuin keuhkoista lähtee...


Illalla laitoin yöksi piiloon Indyn lempipallon. Aamulla se muistettiin... Pikikin on tajunnut näiden pallojen ihanuuden. Ne ovat siis turkispäällysteisiä ja ne nyljetään alta aika yksikön. Niitä saadaan leikkiin vain kun emäntä on kotona ja tarkkasilmäisenä vahtimassa. Indy jopa on (ehkä) oppinut ymmärtämään yhden sanan "Pallooo!" tietyllä äänen sävyllä lausuttuna saa sen ryntäämään makkariin lukitun lipaston laatikon luokse toivorikkaana.


Niitä pitsejä piti tunkea johonkin kaappiin... Niinpä tuo makuupussi vuodelta -81 pääsi roskikseen. Yläkaapin ovi jäi hetkeksi auki ja Piki korkeiden paikkojen rakastajana hyppäsi pianon päältä kaappiin. Herran alaleuka ei oikeasti ole harmaa - se on vaan pölyä ;) Alas se osasi tulla ihan itse.

Onneksi herroista on myös hyötyä. Loikkivat, mäkättävät ja erinomaiset tehokkaat itikka-ansat toimivat taas.