9. huhtikuuta 2011

Jatkuu

Mitenkäs tämän nyt ilmaisisi? Jatkuu... eli taas vaihteeksi huivi. Lupaan kyllä lopettaa huivien neulomisen viimeistään sitten kun multa löytyy huivi kaikissa sateenkaaren väreissä (ei tule tapahtumaan, liilaa huivia en aio tehdä enkä käyttää, enkä pinkkiä). Säilytysongelma on tosin entistä akuutimpi.

Ensin oli siis villaa 100 % BFL. Sitten oli lankaa. Ja nyt on huivi. Ja taas samalla mallilla. Mutkun aloitin tämän retriitissä, enkä millään jaksanut etukäteen etsiä mitään mallia (saati sitten tulostaa ja muistaa ottaa mukaan) enkä siellä jaksanut etsiä kännykällä mallia, joten oli ihan pakko neuloa se jonka osaa ulkoa.

Puikot muistaakseni 4 mm, lankaa meni suurin piirtein kaikki mitä oli (ihan pikkuinen nöttönen jäi kissojen leluksi) eli varmaankin hitusen alle 100 g. Vaaka ei toimi yhä edelleenkään, ostan kohta uuden. Huivi voisi olla vähän isompi, mutta värit ovat kyllä ihanat!


Yritän kyllä ihan tosissani katkaista tämän huiviputken! Loin eilen fyssan koetta valvoessani silmukoita, mutta kun en mitenkään saa laskettua kahta kertaa samaa tulosta, en ole päässyt vieläkään käsiksi ensimmäiseen kerrokseen (villatakki siis). Ja sukistakin ensimmäinen on päättelyä vailla, ehkäpä ensi viikolla koevalvonnoissa. Mutta sitten täytyy kyllä tunnustaa... kerin juuri seuraavan huivilangan ;)