10. syyskuuta 2008

Joulu? - Christmas?

Jotenkin hyvä päivä töissä. Ahkeria opiskelijoita (olisi vissiin pitänyt tehdä tarjoilijoille kaikki mahdollinen ristikoiden muodossa), iloisia työkavereita, aurinko paistoi ja ruokakin oli hyvää. Kotiin tullessa postilaatikko oli ihan viattoman näköinen ulospäin. Kansi ylös - IHAN TÄYSI!!! Kortti Korkeasaaresta - kuvassa oikealla alhaalla! Ehdottomia lempparielukoitani, isoja kissoja - tykkään seurata niitä luonto-ohjelmissakin, kun ne muistuttavat (varsinkin pentuina) niin mahdottomasti kotikissoja (tai kotikissat muistuttavat isompia serkkujaan?). Ja keneltä? SP12! Siis suomalainen! Alussa, kun sovimme spostitse kahdesta paketista, olin varma, että olet jossain hiiiiiirmu kaukana. Sitten jossain blogissa (en taaskaan muista missä), joku mainitsi, että hänen SP:nsä olikin yllättäen suomalainen. Silloin mielessä vilahti ohimennen ajatus, että jospas.... Ajatus kuitenkin katosi, sillä viestisi olivat tosi sujuvaa englantia. Kunnes, kun nyt viimeisessä kerroit paketin tulevan perille nopeasti.... Silloin palasi mieleen Suomi, mutta Ruotsi ja Norjakin kävivät mielessä.

Ja mitä paketista (oli muuten kumpikin paketti samanlainen Edelfelt-laatikko!) löytyikään - aarteita! Iiiisot napit ja maailman kauneimpia silmukkamerkkejä (näille on todellakin tarvetta!), suklaateetä ja joulunpunaista Kamenaa. Kamenaa en itse asiassa ole koskaan vielä neulonut, vaikka laatikoista löytyy.... Huivi, toisaalta, voisi yhdistää niitä laatikoiden Kamenoita... Mietitään. Ja hahtuvaa! Jospas hahtuvabuumini muutaman vuoden takaa löytäisi tiensä takaisin tänne. Tai sitten voisin yhdistää tämän omiin kehruuksiin. Kiitos!!!! Tykkäsin :)

Toinen samanlainen laatikko! Nyt on kummallekin kissalle oma laatikko :) SNYni yllätti täysin, ei mitään ennakkovaroitusta. Ja sinä näköjään tiedät minun ajatukseni ennen kuin tiedän niitä itsekään. Nimittäin juuri tänä aamuna töihin mennessä, mietin eilisiltaista puhelua ja marraskuussa olevaa sukulaistädin (rakkaan sellaisen) 80-vuotisjuhlia. Käsityöihminen, eli ehdottomasti tahdon tehdä jotain. Pitsihuivi, sininen. JA tässä paketissa sain täydellisen langan tuohon huiviin! Namiherkkuja - joita its.as. söin lauantaina Mikkeliin ajaessa ekan kerran ja tykkäsin kovasti, servettejä, heijastin (sen kuva ei näy tässä kuvassa, mutta samanlainen kuin tuossa söpössä purkkapussissa - olen heijastin fani, joka takissa ja parissa laukussakin täytyy olla omansa ja just tuota kuvasarjaa löytyy myös yhdestä puserosta!). Ja tietysti kissoille namia, mutta se piti avata jo ennen kuvaa..... Oli muuten herrojen mielestä hyvää!


Kiitos molemmille ihanille ilahduttajille sydämestä! Ja kissoilta kiitoskurraukset - Tuota Teeteen Eleganttia (ihanan tuntuista) kävi Piki jo vähän riepottelemassa, vaikka kumpikaan ei ole pahemmin lankoihin koskenut pitkään aikaan. Nyt jaksaa huomisen, piiiiiiitkänpäivän töissä.

My SP12 surprised me completely. When the whole project began, we agreed on two packages. Somehow I thought that she might be from somewhere far, far away and wanted to save on the costs. Then one Finnish SPparticipant told that her sp was from Finland as well - for a second I pondered on the possibility of mine being Finnish as well - and forgot it. Last week, when she emailed me that she was sending the package and it would reach me really soon, I started to wonder again... Finnish, Swedish, Norwegian? And Finnish she is! And the package is awesome! Thank you!!!!

The second pic is of the package I got (also today) from my Finnish Knitting pal. This yarn will be perfect for a lace scarf for a dear aunt who will turn 80 in November. In this one, there was also some tasty bits for the cats as well, but that baggie had to be opened straight away :) Thank you to you too!!!