28. syyskuuta 2009

Raportti

Nuhanenän aivoitukset eivät oikein kulje loogisesti, mutta tässä jotain. Jostain käsittämättömästä syystä melkein kaikki kuvat ovat iloisesti heilahtaneita, mutta oikeastaan se ei kamalasti haittaa - en muista kuka antoi luvan naamakuvan laittamiseen.


Tietenkin näitä. Monta erilaista, kiinnostavia, kuulemma hypnoottisia ;)


Tämmöinen, mutta hitusen erilainen olis kiva... Varsinkin kun tais jotenkin kummallisesti käydä niin, että lupasin myydä Sonatan...


Kuin koru. Taskumatin piti olla tässä samassa kuvassa, mutta tähtäys on tainnut heittää pahan kerran.


Jono?!? Mitä sieltä saa? Ruokaa? Ei. Namia? Ei. Tietenkin lankaherkkuja!


Lankalotto. Lottotytöstä en uskalla laittaa kuvaa ilman lupaa ja virallisten auliksien kuvat ovat niin heilahtaneita (due to hysteerinen nauru), ettei niitä kannata julkaista. Tai toisihan se psykedeelistä väriä tähän blogiin...


Kerro neljällä + pari piiiiitkää sivupöytää + herkkupöytä + kymmenittäin tuoleja + rukkeja + lattia täynnä tavaraa = retriitti ;)


Onneksi ei ollut desibelimittaria... Kuumakin tuli, toisaalta välillä paleli. Syötiin koko ajan ja nautiskeltiin. Ihan kuin oltais aina tunnettu ;)


Hei, kyllä me opiskeltiinkin, tiukasti. Tehtiin Sammat pari kertaa ja saatiin Natsilta äkeitä toruja ;) Ja opittiin, huikea ahaa-elämys heti ensimmäiseksi ja nyt tartteis ehdottomasti löytää sen "osta lisää tunteja vuorokauteen" -putiikin osoite, jotta kerkiäis laittamaan oppinsa toimeen.

Kiitos järjestäjille, kiitos kanssaretritoijille, kiitos säänhaltijoille (vaikkei ulkona pahemmin kerinnyt olemaan), kiitos kissanhoitajille, kiitos sujuvalle liikenteelle, kiitos Pololle tavaramäärän roudaamisesta, kiitos.