27. kesäkuuta 2012

Taas

Kun kaikki muut valittaa, että on kylmä ja kostea, liki talvinen kesä, miä porskutan ja nautin ;) Ei ole liian kuuma! Voi kehrätä ja vois neuloakin, jos neulotuttais. Joo, neulemojo on yhä edelleen totaalisen kadoksissa, vaikka lankaa on kyllä tullut kotiutettua vähän liikaakin. Sitä se elämä joskus on.


100 % BFL, pitkävedetty ensin yksisäikeiseksi ja sitten kerrattu perinteiseksi kaksisäikeiseksi. Tämä haluaa ihan ehdottomasti joksikin todella yksinkertaiseksi huiviksi. Tätä on 151 grammaa, joten tästä riittäisi semmoiseen oikeaan kietoutumishuiviin. Paljon sileää pintaa, jotta lanka itsessään on pääosassa.


Kuvat on otettu metodilla sähelletään lahjakkaasti. Ulkona tuppasivat ylivalottumaan, ja vasta sisällä jostain syystä keksin, että sitä valotusta voi säätääkin. En jaksanut mennä ottamaan uusia kuvia, joten kuvitelkaa näihin hitunen vihreää lisää. Sellaista kuusimetsän vihreää. Näissä on kuitenkin tummuusaste oikein.


Oma piha on nautinto niin miulle kuin kissaherroille. Tällä hetkellä kukkivat pionien lisäksi akileija, lehtosinilatva, unikko, kurjenmiekka, tulikellukka, ja mitähän vielä. Tänä vuonna bongasin torilta yrttimyyjän, joka siis myi ihan taimia. Nyt miulla on jokavuotisten ruohosipulin ja persiljan lisäksi myös lisptikkaa, basilikaa, suklaapiparminttua (ihana tuoksu!) ja ranskalaista rakuunaa.